Arrangementen/ Tochten

Arrangementen

 

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of zomaar een leuke dag?
Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Door de fantastische samenwerking met diverse (horeca) bedrijven is het mogelijk om een altijd passend arrangement aan te bieden in Enkhuizen en Medemblik.

Nieuw is de BIGSUP, waar je met 8 personen op kan!                                      Fun gegarandeerd!!! 

NIEUW: MINDFUL WALK & SUP

Een super leuke 2 uur durende clinic i.s.m. www.suzannestrating.nl bestaande uit een uur Mindful Walk en een uur suppen.

Voor prijzen, info, of heb je zelf een leuk idee/een andere locatie in gedachten? Mail of bel gerust. Neem ik niet op? Dan ben ik vast op het water, spreek dan even je nr. in en dan bel ik je terug.

Tochten Enkhuizen

 

Grachten Tocht 1,5 uur

Deze tocht is wel de leukste manier om de binnenstad van Enkhuizen, de Boerenhoek en de oude vestigingswal te ontdekken. Via de grachten en de vesting krijg je veel van het oude Enkhuizen te zien.

Deze tocht is ook 2 uur mogelijk, hiervoor geldt een toeslag van €5,00 p.p.

Haven Tocht 1,5 uur

Bij deze tocht gaan we door 3 havens van Enkhuizen en krijg je prachtig zicht op de Bocht.

 

Ijsselmeer Tocht 1,5 uur

Het recreatieoord Enkhuizer Zand is de locatie voor een tocht over het ijsselmeer .

 

 

 

Tochten Medemblik

 

Grachten Tocht 1,5 uur

Een heerlijk rondje door Medemblik waarbij we opstappen bij www.bungalowparkzuiderzee.nl en van daaruit dit leuke stadje vanaf het water gaan zien. Leuk om te combineren met een lunch of een high tea! Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden dus neem gerust contact met ons op. 

 

Prijzen tochten: t/m 8 pers. €30,00 p.p.                  v/a 9 t/m 16 pers. €27,50 p.p.                                 groepen groter dan 16 pers. €25,00 p.p.

Ook zijn er tochten op locatie mogelijk!

Free WordPress Themes, Free Android Games