Arrangementen/ Tochten

Arrangementen

 

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of zomaar een leuke dag?
Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Door de fantastische samenwerking met diverse (horeca) bedrijven is het mogelijk om een altijd passend arrangement aan te bieden.

Nieuw is de BIGSUP, waar je met 8 personen op kan!                                      Fun gegarandeerd!!! 

Omdat wij in het bezit zijn van een grote trailer is het ook mogelijk om op locatie te komen.

 

UPGOING teambuilding

Tijdens deze dag wordt er een teamanalyse  met DISC gemaakt.
Voor meer informatie kijk op www.upgoing.nl/teambuilding/

 

Voor prijzen, info, of heb je zelf een leuk idee/een andere locatie in gedachten? Mail of bel gerust. Neem ik niet op? Dan ben ik vast op het water, spreek dan even je nr. in en dan bel ik je terug.

 

 

 

 

 

 

 

Tochten

Haven Tocht van 2 uur €25.- p.p.

Met de haven tocht starten en eindigen we bij Brouwerij ‘de Werf’. De brouwerij is een nieuwe horeca zaak met, zoals de naam al aangeeft, een brouwerij binnen.

Dit maakt het mogelijk om de tocht te combineren met een rondleiding en bierproeverij. Super leuk voor b.v. een vrijgezellenfeest! Daarna kan je heerlijk vertoeven op het grote terras. Ook is er hier de mogelijkheid voor een lunch of een buffet. Wil je dit combineren met een etentje? Ook dat kan! Jullie gaan dan naar Grand Cafe de Compagnie die direct om de hoek van de Brouwerij is. Voor informatie www.brouwerijdewerf.nl en www.herbergdecompagnie.nl

Grachten Tocht van 2 uur €25.- p.p.

Deze tocht is wel de leukste manier om de binnenstad van Enkhuizen, de Boerenhoek en de oude vestigingswal te ontdekken. Via de grachten en de vesting krijg je veel van het oude Enkhuizen te zien.

 

Ijsselmeer Tocht van 1,5 uur €20,00 p.p.

Het strandpaviljoen is de locatie voor een tocht over het ijsselmeer met een terras wat een weids uitzicht over het water biedt.

Strandpaviljoen Enkhuizen heeft een uitgebreide kaart waardoor het mogelijk is deze tocht te combineren met een lunch, snack en zelfs een bbq! Kijk op de site www.strandpaviljoenenkhuizen.nl voor meer informatie.

 

 Ook zijn er tochten op locatie mogelijk! 

 

 

Free WordPress Themes, Free Android Games